EXPERTISE
407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-407,bridge-core-2.3.3,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.11.0,qode-theme-mcpherson's,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

EXPERTISE

Prent-Landman architecten

Met een vast team, en zonodig een flexibele schil, gaan wij samen met de opdrachtgever op zoek naar de meest passende oplossing voor elke opgave. We kunnen putten uit een jaren lange ervaring, maar zien elke opdracht als een nieuwe unieke uitdaging. We komen na het eerste contact zo snel mogelijk met een eerste schets.

We hechten veel waarde aan overleg. We proberen de opdrachtgever uit te dagen, na te denken over zijn processen, waardoor de nieuwe omgeving effectiever te gebruiken, maar vooral ook prettiger wordt om in te werken en te verblijven.

 

We volgen nieuwe ontwikkelingen in de veranderende maatschappij, we volgen de trend, maar zoeken uiteindelijk naar een tijdloze duurzame oplossing waarin de ambitie en de wensen van de opdrachtgever zijn verbeeld.

 

We kunnen het complete ontwerp verzorgen. We ontwerpen het gebouw, de architectuur, maar kunnen ook het bijpassende interieur met bijbehorend meubilair ontwerpen. Verder vinden we  de vormgeving van de omgeving van een gebouw een belangrijk onderdeel van een ontwerp.Het gebouw houdt tenslotte niet op bij de voordeur.

 

We staan bekend om onze jaren lange ervaring in projecten in de gezondheidszorg, maar we  ontwerpen veel meer, zoals bedrijfshallen, hotels, kinderdagverblijven e.d. maar ook woningen voor particulieren en luxe appartementen. Voor particulieren verzorgen we ook kleinere verbouwingen.

 

We verzorgen we ook diverse bouwkundige onderzoeken, bouwbegeleiding, tekenwerk en calculaties. Sinds een aantal jaren hebben we ons gespecialiseerd in brandveiligheid projecten voor diverse (zorg) instellingen.

 

We werken nationaal en internationaal, zijn actief in het Midden-Oosten en Azië. Doordat we samenwerken met een bureau in de regio, kunnen we optimaal inspelen op regionaal geldende wetten en gewoontes.